Letní inspirace: Jak si užít léto naplno

Léto je tady a přináší s sebou nekonečné možnosti, jak si užít teplé dny a dlouhé večery. Ať už plánujete dovolenou u moře, výlety po krásách naší země, nebo jen relax na zahradě, máme pro vás několik produktových tipů, které vám pomohou z tohoto léta vytěžit maximum. Připravte se na sezónu plnou zábavy, pohody a krásných vzpomínek.

Dopřejte si profesionální péči o své nehty přímo v pohodlí domova s elegantní manikúrou Leather Rose od Oxybag. Tento exkluzivní set, ukrytý v krásném pouzdře z jemné růžové kůže, nabízí vše, co potřebujete k dokonalému vzhledu svých nehtů. Sada obsahuje vysoce kvalitní nástroje z nerezové oceli, které jsou pečlivě vybrané pro maximální preciznost a komfort při použití.

Na první pohled vypadají jako klasické sportovní ručníky, ale umí toho mnohem víc, to jsou ručníky Cooling towel od Frotery. Nejenže jsou rychleschnoucí a vynikají perfektní savostí, ale jak už sám název říká, dokonce i chladí. Jsou totiž vyrobeny ze speciálního materiálu, který zadržuje vodu a tím uchovává nízkou teplotu ručníku po dobu až několika hodin. Stačí namočit, vyždímat, protřepat a ručník začne chladit! Určitě ho oceníte ve fitku, na kole či na bruslích, ale i na cestách a kdykoliv během horkých letních dnů. Sáhnout po něm můžete i tehdy, když vás rozbolí hlava.

Tapas krabička Costers z eshopu eDelikatesy.cz je ideální pro posezení na terase nebo na piknik s přáteli a rodinou. Užijte si lahodné španělské delikatesy v praktickém balení, které je připravené k okamžité konzumaci. Kombinace kvalitních ingrediencí a autentických chutí vám přinese gurmánský zážitek, aniž byste museli trávit čas v kuchyni. Ušetřete čas a dopřejte si jedinečný kulinářský zážitek kdekoliv a kdykoliv.

Kartáč Dtangler Neptune od značky Brazil Keratin by vám na kosmetickém stolku rozhodně neměl chybět. Je skvělý na cesty, ale i na každodenní večerní rituál – šetrně a snadno s ním rozčešete suché, vlhké i mokré vlasy, aniž by se vám zacuchaly. Má unikátní design a ultra měkké štětiny, které brání poničení kadeří a zároveň masírují pokožku hlavy. Hodí se pro všechny typy vlasů, i ty prodlužované, a vejde se doslova kamkoliv – do kabelky, do kufru i do sportovní tašky. Jistě oceníte i jeho ergonomický tvar, díky němuž se bude vyjímat na každém kosmetickém stolku.

Máte rádi saunování, ale je to pro vás záležitost výhradně zimních měsíců? Věřte, že sauna vašemu tělu prospěje i v létě – posiluje imunitu, pomáhá bojovat proti únavě a stresu a je perfektní pro regeneraci těla i duše. Obzvlášť, když zavítáte do tak nádherných prostorů, jaké nabízí Wellness Infinit Sen, nacházející se přímo v zámecké zahradě hotelu v Senohrabech. Saun je tu k dispozici šest, kromě klasické finské i medová, tichá bylinková, sadová, solná a ceremoniální, kde vás každou hodinu čeká speciální zážitek v podání sauna mistrů a jejich tematických „představení“. Od letošního roku se wellness centrum chlubí navíc i zbrusu novým venkovním termálním bazénem s vířivými lavicemi, novým ceremoniálním dómem

Existují doplňky, které „prostě“ nosíte. Monogram Baby je oproti tomu šperk, který „cítíte“. Šperk s příběhem. Pro maminky, tatínky i děti. Zkrátka pro celou rodinu včetně dědečka, babičky – ano, i tchyně. Monogram na zápěstí či na krku připomíná Vaše nejbližší a nechá vzpomenout na krásné společné chvíle. Vybrat si můžete z 14ti karátového bílého, žlutého a růžového zlata. Monogramy mohou dozdobit také diamanty. Písmenko připomínající vaše nejbližší může být součástí zlatého řetízku (na ruku, na krk), nebo navázané na odolnou šňůrku s posuvnými uzlíky.